top of page

CARGO SLOVENIA

Transport marfa paleti si colete grele ramburs Slovenia

transport_paleti_ramburs_Slovenia
transport_paleti_ramburs_Slovenia

de la 66 eur/palet SLOVENIA

Distributie marfa paletizata, palet sau colet cu ramburs in Slovenia ieftin si rapid

Astfel asigurăm de 6 ani  livrarea în timp record către Slovenia prin reteaua TCE , atât pe grupaje cât și camioane complete.

Serviciul este valabil si pentru preluare din Slovenia si livrare in Romania.​

La solicitarea Dvs. optimizăm costurile de transport Slovenia prin gruparea mai multor volume pe aceeași destinație.​

 • Livrări în timp record a paleților Dvs. către aceste destinații 3-4 zile pentru paleti Slovenia orice destinatie;

 • Tarife competitive începând cu 66 eur/palet Slovenia;

 • Transport marfa Slovenia de dimensiuni atipice;

 • Livrare la ușa clientului în regim de curierat pentru marfă paletizată Slovenia;

 •  Încasare ramburs Slovenia pentru colete si paleti;

 • Transport marfa ADR Slovenia;

 • Transport marfa colet, palet sau masina dedicata Slovenia;

 • Asiguram retur documente la marfa transportata in Slovenia;

 • Livram in orice localitate din Slovenia fara exceptie;

 • Asigurare marfa conform conventiei CMR dar si asigurare personalizata a transportului marfa Slovenia.

TRANSPORT PALETI si COLETE SLOVENIA

transport plicuri, colete standard, paleti sau marfa de mari dimensiuni din Romania in Slovenia

Suntem aici să îți oferim servicii de transport de paleti și marfă paletizată în Slovenia, cu argumente solide pentru a alege colaborarea cu noi. Descoperă de ce suntem alegerea potrivită pentru nevoile tale de transport în Slovenia.

 1. Transport ieftin paleti Slovenia: Suntem conștienți de importanța costurilor reduse în afacerile tale. De aceea, oferim servicii de transport de paleti în Slovenia la tarife competitive. Te asigurăm că vei obține cel mai bun raport calitate-preț pentru serviciile noastre.

 2. Transport rapid paleti Slovenia: Timpul este esențial în afacerile tale, iar noi înțelegem acest aspect. Echipa noastră se angajează să livreze paletii în Slovenia în cel mai scurt timp posibil. Avem rute optimizate și parteneri logistici de încredere, astfel încât să poți beneficia de un transport rapid și eficient.

 3. Livrare ieftină paleti Slovenia: Oferim soluții de livrare paleti în Slovenia la tarife avantajoase. Indiferent de destinația ta în Slovenia, vei beneficia de servicii de livrare la costuri competitive, care să se încadreze în bugetul afacerii tale.

 4. Transport ieftin marfă paletizată Slovenia: Avem experiență în transportul eficient al mărfurilor paletizate în Slovenia. Asigurăm manipularea și transportul sigure al mărfii tale la tarife accesibile. Cu noi, poți beneficia de un transport ieftin al mărfurilor paletizate în Slovenia.

 5. Livrare rapidă paleti Slovenia: Indiferent de mărimea și greutatea paletilor, ne angajăm să livrăm în timp util în Slovenia. Avem logistica și resursele necesare pentru a asigura o livrare rapidă și eficientă a paletilor  Slovenia la destinație.

 6. Colete grele Slovenia: Suntem pregătiți să gestionăm coletele grele în transportul către Slovenia. Avem echipament adecvat și personal specializat pentru manipularea și livrarea în siguranță a coletelor grele.

 7. RAMBURS pentru colete si paleti Slovenia: Suntem pregătiți să incasam, gestionam si mai ales sa transferam cu rapiditate rambursul pentru paletii si coletele tale trimise in Slovenia.

Alege serviciile noastre de transport de paleti și marfă paletizată în Slovenia pentru a beneficia de transport ieftin, rapid și eficient. Suntem partenerul de încredere pe care te poți baza pentru toate nevoile tale logistice în Slovenia.

Avantaje Curierat CARGO SLOVENIA

- FARA limita de greutate pe piesa sau colet Slovenia

-FARA limita de dimensiune pe piesa sau colet

-FARA taxare zone exterioare sau kilometri aditionali

-colectare ramburs Slovenia

-track and trace Slovenia

-plasare comenzi online cargo curier Slovenia

-customer service dedicat cargo curier Slovenia

PRET PALETI SLOVENIA

Trimite catre Slovenia sau din Slovenia catre Romania, marfa paletizata la cel mai bun pret 
si maxim de viteza

Serviciul livrare paleti si colete grele Slovenia este realizat pe liniile de curierat zilnic ale companieie noastre, linii care permit livrarea in viteza a marfii dvs direct la adresa destinatarului.
Astfel va oferim un serviciu de livrare marfa paletizata Slovenia, rapid, eficient si ieftin acre va permite sa livrati in Slovenia prin noi tot ceea ce toate celelalte companii de curierat va refuza.

PALET USOR SLOVENIA

incepand cu 

66 eur/ palet

PALET MEDIU SLOVENIA

incepand cu 

86 eur/ palet

PALET GREU SLOVENIA

incepand cu 

97 eur/ palet

COLETE CURIER SLOVENIA

incepand cu 

5.5 eur/ colet

TRIMITE PLICURI IN SLOVENIA

expediere plicuri Romania -Slovenia cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 3.8 eur / plic Slovenia

Timp de tranzit Slovenia 2-3 zile lucratoare

Serviciul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

TRIMITE COLETE IN SLOVENIA

expediere colete Romania Slovenia cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 3.8 eur / colet Slovenia

Serviciul ramburs sau retur marfa valabil

Timp de tranzit Slovenia 2-3 zile lucratoare

Serviciul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

TRIMITE PALETI IN SLOVENIA

expediere paleti Romania Slovenia cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 38 eur / palet Slovenia

Timp de tranzit Slovenia 3-4 zile lucratoare

Serviviul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

Oferim servicii de transport de paleti și marfă paletizată în Slovenia, adaptate nevoilor tale. Suntem specializați în transportul eficient și sigur al paletilor  Slovenia în întreaga țară.

Echipa noastră de profesioniști are experiență în transportul paletilor în Slovenia și asigură distribuția rapidă și eficientă a acestora. Indiferent de destinația ta în Slovenia, suntem pregătiți să livrăm paletii în cel mai scurt timp posibil.

Oferim servicii complete de transport paleti în Slovenia, inclusiv distribuție paleti, livrare paleti și transport marfă paletizată Slovenia. Indiferent de dimensiunea sau greutatea mărfii tale, suntem echipa potrivită pentru a asigura transportul în condiții de siguranță și promptitudine.

Avem experiență în gestionarea mărfurilor grele și a coletelor voluminoase în Slovenia. Ne asigurăm că acestea sunt manipulate cu grijă și livrate în siguranță la destinație.

Contactează-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre de transport paleti Slovenia, distribuție paleti Slovenia, livrare paleti Slovenia, transport marfă paletizată Slovenia, livrare paleti Slovenia, marfă grea Slovenia și colete grele Slovenia. Suntem partenerul de încredere pe care te poți baza pentru toate nevoile tale de transport și distribuție în Slovenia.

Transport colete Slovenia| Transport paleti Slovenia| Distributie marfa paletizata Slovenia| Livrari colete Slovenia | Livrari paleti Slovenia | Trimite marfa Slovenia | Preluare marfa Slovenia | Cum trimit paleti in Slovenia | Cum aduc paleti din Slovenia | Curierat Slovenia | Cargo Slovenia |Palet ramburs Slovenia | Colet ramburs Slovenia |

Suntem o companie specializată în transportul de paleti și marfă paletizată în Slovenia, oferind servicii de transport ieftin și rapid oriunde în țară prin intermediul rețelei noastre extinse. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă livrați produsele cu ușurință și eficiență.

Argumentele noastre sunt următoarele:

 1. Transport ieftin paleti Slovenia: Oferim tarife competitive pentru transportul de paleti în Slovenia, astfel încât să puteți economisi bani și să vă creșteți profitul.

 2. Transport rapid paleti Slovenia: Ne asigurăm că livrăm paletii la destinație în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți îndeplini cerințele clienților dvs. și să vă mențineți afacerea pe drumul cel bun.

 3. Livrare ieftina paleti Slovenia: Oferim opțiuni de livrare flexibile, inclusiv livrare standard sau livrare urgentă, astfel încât să puteți alege opțiunea care vi se potrivește cel mai bine.

 4. Transport ieftin marfa paletizata Slovenia: Oferim servicii de transport ieftin și sigur pentru marfă paletizată în Slovenia, astfel încât să puteți fi sigur că produsele dvs. ajung în siguranță la destinație.

 5. Livrare rapida paleti Slovenia: Ne angajăm să livrăm paletii cât mai rapid posibil, astfel încât să puteți obține produsele dvs. la clienți în cel mai scurt timp posibil.

 6. Colete grele Slovenia: Suntem specializați în transportul de colete grele și voluminoase în Slovenia, astfel încât să puteți fi sigur că marfa dvs. este în mâini bune.

Noi suntem aici să vă ajutăm să vă creșteți afacerea, prin intermediul serviciilor noastre profesionale de transport de paleti și marfă paletizată în Slovenia. Contactați-ne pentru mai multe informații.

bottom of page