top of page

SOLICITA PRET TRANSPORT CARGO PALETI SAU COLETE 

solicitarea ta va ajunge la unul din operatorii nostri care iti va oferi cea mai buna si eficienta solutie de transport

SOLICITA PRET TRANSPORT

Multumim pentru solicitare !

Un operator va reveni cu un pret transport in cateva minute pe email sau telefonic !

TARIF TRANSPORT COLETE SI PALETI NATIONAL SI INTERNATIONAL este oferit prin obtinerea celei mai bune cotatie pret  din reteaua proprie, parteneriate si tarnsportatori contractati si folositi in mod activ de TCE CARGO.

TCE CARGO are la dispozitie atat servicii de curierat, linii permanente cargo dar si servicii de grupaje rutiere de natura sa ofere cel mai bun pret din piata.

OFERTE SI PROMOTII TRANSPORT CARGO

Ne bucuram sa va informam ca in perioada 29.02 - 29.03 a.c. TCE CARGO Romania va demara o campanie pentru ruta Romania – Germania, cu urmatoarele caracteristici:

 

 • Perioada campanie 29.02 - 29.03

 • Transporturi singulare

 • Dimensiuni maxime per palet – 120 x 80 x 120 cm, suprapozabili

 • Greutate maxima per palet – 250 kg

 • TARIF per palet – 85 euro + TVA

 

Ruta Romania, Bucuresti - Germania

 • Plecari la export in fiecare joi – 29.02, 07.03, 14.03, 21.03 si 28.03.

 

Ruta Romania, Timisoara - Germania

 • Plecari la export in fiecare Vineri – 01.03, 08.03, 15.03, 22.03 si 29.03.

 

Daca doriti sa beneficiati de oferta, odata cu prima zi a campaniei, va rugam sa ne transmiteti solicitarile Dvs accesand butonul de mai jos

CONTACT TRANSPORT CARGO ROMANIA

Daca ai expedieri regulate si doresti un contract cu servicii si tarife preferentiale iti recomandam sa soliciti incheierea unui contract. ne poti contacta pe email sau telefonic si operatorii TCE iti vor oferi cea mai buna oferta curierat-cargo-posta pentru afacerea ta.

Bine ați venit pe site-ul nostru!

 

Suntem specializați în transportul mărfurilor și ne dorim să vă oferim cele mai bune soluții de transport la cel mai mic preț. Oferim servicii rapide și eficiente de transport la nivel național și internațional, astfel încât să vă puteți bucura de costuri reduse și de o livrare rapidă a mărfurilor dumneavoastră.

De ce să alegeți serviciile noastre de transport?

 • Oferim cel mai mic preț pentru transportul mărfurilor.

 • Asigurăm opțiuni flexibile de transport, pentru a vă satisface nevoile specifice.

 • Folosim cele mai sigure și eficiente metode de transport, pentru a vă asigura că mărfurile dumneavoastră sunt livrate în condiții optime.

 • Avem o experiență vastă în domeniul transportului și suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții.

Solicitați astăzi un pret de transport sau o cotatie personalizată și aflați cum putem ajuta afacerea dumneavoastră să crească prin serviciile noastre de transport eficiente și la un preț accesibil. Oferim transport ieftin national și internațional, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai bune soluții de transport la cel mai mic preț pe palet. Contactați-ne astăzi și experimentați servicii de transport marfuri eficiente și la cel mai mic preț.

bottom of page