top of page

Livrare paleti si grupaj marfa sau transport marfa rutier in Europa 

Camioane complete si grupaje de marfa ieftin oriunde in Europa

transport palet europa

TRANSPORT MARFA EUROPA RUTIER ( FTL sau LTL)

TRANSPORT RUTIER INTERNATIONAL

GRUPAJ RUTIER NATIONAL SI INTERNATIONAL

Specializati in transport rutier de marfuri atat intracomunitar cat si extracomunitar, suntem solutia nevoilor tale logistice.
Cu ajutorul unei echipe  specializate si experimentate oferim solutii de transport  si consultanta de specialitate in expeditii rutiere, aeriene sau navale  pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie internationala.

Prin subcontractantii nostri dispunem de un parc auto de cca. 200 masini, pozitionate pe intreg teritoriul Europei, atat comunitar cat si extracomunitar, precum și in unele tari din Asia.

Subcontractantii nostri sunt alcatuiti din companii prestigioase de transport si case de expeditie din tari precum: Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, etc.

Serviciile noastre de transport TRANSPORT MARFA EUROPA RUTIER ( FTL sau LTL) includ atat transporturi in regim exclusiv, cat si transporturi in regim de grupaj. Deasemenea putem oferi mijloace de transport pentru marfuri speciale: ADR, agabaritic, containere, trailer.

Aceste servicii de transport sunt caracterizate de promptitudine, rapiditate, siguranta, tarife si costuri reduse, informare completa si continua.

Va oferim in siguranta Livrare paleti si grupaj marfa sau transport marfa rutier in Europa .

SERVICII TRANSPORT INTERNATIONAL

 • Camioane complete sau partiale Europa;

 • Linii regulate de distributie marfa paletizata Ungaria si Bulgaria;

 • Transport marfa paletizata in regim de grupaj  international;

 • Solutii logistice  internationale (manipulare, ambalare, depozitare marfa);

 • Asistenta permanenta umana sau software la plasarea comenzilor de transport.

SERVICII ADAUGATE

 • Camioane complete TUR RETUR catre orice destinatie europeana ;

 • Distributie paleti  in regim grupajrealizata cu diferiti parteneri externi;

 • Cel mai bun pret negociat pentru transport marfa international;

 • Asistenta permanenta umana sau software la plasarea comenzilor de transport.

Cu serviciul nostru de transport paleti in Europa, puteti trimite marfuri la destinatii din intreaga Europa intr-un mod simplu si eficient. Asiguram transportul marfurilor dumneavoastra in conditii optime, la preturi competitive si fara intarzieri. Suntem specializati in transportul paletilor si oferim solutii personalizate pentru fiecare client in parte, adaptate nevoilor lor specifice. Indiferent de dimensiunea si greutatea paletilor dumneavoastra, va garantam livrarea lor la destinatie in cel mai scurt timp posibil. Contactati-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciul nostru de transport paleti in Europa si pentru a solicita o oferta personalizata.

transport_ieftin_camion_europa
transport_palet_europa

Serviciul nostru de transport camioane în Europa este soluția ideală pentru companiile care doresc să livreze mărfuri într-un mod eficient și rapid. Echipa noastră experimentată asigură o gestionare adecvată a mărfurilor și transportul acestora în siguranță, într-un interval de timp optim. Colaborăm cu parteneri logistici de încredere din toată Europa pentru a vă oferi cel mai bun serviciu de transport camioane, indiferent de destinație. Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciul nostru de transport camioane în Europa și pentru a obține o ofertă personalizată.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de transport rutier eficient și accesibil pentru camioane complete sau parțiale în Europa, suntem alegerea perfectă. Iată câteva argumente care fac din serviciul nostru o opțiune excelentă:

 1. Tarife competitive: Oferim tarife competitive și transparente pentru serviciul nostru de transport camioane în Europa. Ne străduim să vă oferim cea mai bună valoare pentru banii dvs., asigurându-ne că beneficiați de un serviciu de calitate la un preț accesibil.

 2. Flexibilitatea opțiunilor de transport: Indiferent dacă aveți nevoie de un transport complet de camion sau de o încărcătură parțială, suntem flexibili și putem adapta serviciul nostru la cerințele dvs. Avem o flotă diversificată de camioane și parteneri de transport de încredere în întreaga Europă, astfel încât putem asigura o soluție personalizată pentru nevoile dvs.

 3. Răspuns rapid și livrare promptă: Înțelegem importanța unei livrări rapide și la timp a mărfurilor dvs. De aceea, ne angajăm să oferim servicii de transport eficiente și să respectăm termenele stabilite. Avem o echipă dedicată și o rețea bine stabilită pentru a asigura o livrare promptă în destinațiile din Europa.

 4. Siguranță și protecție: Ne preocupăm de siguranța și integritatea mărfurilor dvs. De aceea, lucrăm cu șoferi profesioniști și respectăm standardele ridicate în materie de siguranță rutieră. În plus, utilizăm echipamente de încărcare și sisteme de securitate avansate pentru a asigura protecția mărfurilor pe parcursul întregului transport.

 5. Servicii suplimentare: Pe lângă transportul camioanelor complete sau parțiale, putem oferi și servicii suplimentare, cum ar fi depozitare temporară, ambalare și manipulare mărfuri. Aceste servicii adiționale vă pot ajuta să economisiți timp și resurse în gestionarea logistică a mărfurilor dvs.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea transportului dvs. rutier în Europa, suntem pregătiți să vă oferim un serviciu de încredere, rapid și la un preț competitiv. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii despre serviciul nostru de transport camioane în Europa și pentru a stabili o colaborare eficientă și de succes.

GRUPAJ SI CAMION COMPLET TURCIA

Suntem specializați în transportul mărfurilor din Turcia și ne dorim să vă oferim cele mai bune soluții de transport la un preț accesibil. Oferim servicii de grupaje din Turcia și transport marfa Turcia-România, astfel încât să puteți beneficia de o livrare rapidă și eficientă a mărfurilor dumneavoastră.

De ce să alegeți serviciile noastre de transport din Turcia?

 • Oferim servicii rapide și eficiente de grupaje din Turcia.

 • Asigurăm o livrare sigură și în condiții optime a mărfurilor dumneavoastră.

 • Avem o experiență vastă în transportul mărfurilor din Turcia și suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții de transport paletizat.

 • Colaborăm cu parteneri de încredere și cu experiență în transportul internațional, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune servicii.

Oferim transport paleti din Turcia la prețuri accesibile, astfel încât să puteți beneficia de cele mai bune soluții de transport. Fie că aveți nevoie de transport marfa Turcia-România sau de servicii de grupaje din Turcia, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții de transport. Contactați-ne astăzi și aflați cum vă putem ajuta să vă creșteți afacerea prin serviciile noastre de transport eficiente și la un preț accesibil.

GRUPAJ SI CAMION COMPLET ANGLIA

Bun venit pe site-ul nostru, unde vă putem ajuta să transportați mărfurile din Anglia în România și în alte locații internaționale. Oferim servicii de transport marfa Anglia-România și grupaje Anglia, astfel încât să puteți beneficia de o livrare rapidă și eficientă a mărfurilor dumneavoastră.

Colaborăm cu parteneri de încredere și cu experiență în transportul internațional, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune soluții de transport pentru mărfurile dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să gestionați toate aspectele transportului de marfă din Anglia, inclusiv procesul de vamuire și formalitățile legale necesare.

Oferim servicii de transport marfa Anglia-România și grupaje Anglia pentru o gamă largă de mărfuri, inclusiv produse alimentare, echipamente industriale, materiale de construcție și multe altele. Indiferent de tipul mărfurilor pe care doriți să le transportați, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții de transport.

Pentru transportul mărfurilor paletizate din Anglia, oferim servicii de transport paleti Anglia-România. Putem transporta o gamă largă de mărfuri pe paleti, inclusiv produse alimentare, produse electronice, echipamente medicale și multe altele.

Contactați-ne astăzi și aflați cum vă putem ajuta să vă gestionați transportul din Anglia. Suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții de transport pentru mărfurile dumneavoastră, la cele mai bune prețuri.

Noi suntem o companie de transport cu o vastă experiență în transportul de mărfuri în toată Europa, iar serviciul nostru de transport marfa grupaje este una dintre cele mai populare opțiuni pentru clienții noștri.

Ce înseamnă transportul de marfă grupaj? Aceasta este o soluție de transport care permite mai multor clienți să împartă costurile de transport a mărfurilor lor. Dacă aveți o cantitate mică de marfă, dar nu vreți să plătiți costuri mari pentru un transport exclusiv, transportul de marfă grupaj este o opțiune ideală pentru dumneavoastră.

Cum funcționează serviciul nostru de transport marfa grupaje? În primul rând, vom colecta mărfurile de la locația dumneavoastră. Acestea vor fi transportate la un centru de consolidare, unde vor fi combinate cu alte mărfuri pentru a forma un transport complet. Apoi, transportul va fi trimis la destinația dorită, unde mărfurile dumneavoastră vor fi separate și livrate la adresa finală.

Avem o rețea extinsă de parteneri de transport în Europa, ceea ce ne permite să oferim serviciul nostru de transport marfa grupaje oriunde în Europa. De asemenea, avem un sistem de urmărire a transportului, astfel încât puteți fi sigur că mărfurile dumneavoastră vor fi în siguranță și la timp la destinație.

În concluzie, serviciul nostru de transport marfa grupaje este o opțiune eficientă și rentabilă pentru transportul mărfurilor dumneavoastră în Europa. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a solicita o ofertă personalizată pentru nevoile dumneavoastră de transport. Mulțumim!

Suntem o companie specializată în transportul de mărfuri, inclusiv transport camion complet sau parțial, în Europa. Serviciul nostru de transport este ieftin și rapid, oferind o soluție eficientă pentru nevoile dumneavoastră de transport. Iată câteva argumente pentru a alege serviciile noastre:

 1. Prețuri competitive: Suntem dedicați să oferim cele mai bune tarife pentru serviciile noastre de transport camion complet sau parțial, fără a compromite calitatea serviciului nostru.

 2. Flexibilitate: Oferim opțiuni flexibile de transport, de la camioane complete la camioane parțiale, în funcție de cerințele dumneavoastră. Putem ajusta traseele și planurile de transport pentru a se potrivi cu nevoile dumneavoastră specifice.

 3. Rapiditate: Suntem capabili să livrăm mărfurile dumneavoastră la destinație cât mai curând posibil, astfel încât să nu pierdeți timp sau bani. Avem o rețea bine dezvoltată și experiența necesară pentru a oferi servicii de transport rapid și fiabil.

 4. Siguranța mărfurilor: Suntem dedicați să transportăm mărfurile dumneavoastră în siguranță și în condiții optime. Utilizăm camioane moderne și bine întreținute și lucrăm cu șoferi profesioniști și experimentați, care respectă cele mai înalte standarde de siguranță și securitate.

 5. Servicii personalizate: Suntem întotdeauna disponibili pentru a vă oferi sfaturi și soluții personalizate pentru cerințele dumneavoastră de transport. Fie că aveți nevoie de o livrare urgentă sau de un transport mai mare de mărfuri, suntem aici pentru a vă ajuta.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de transport camion complet sau parțial și pentru a primi o ofertă personalizată pentru nevoile dumneavoastră de transport

bottom of page