top of page

Livrare paleti si grupaj marfa sau transport marfa rutier in Europa 

grupaj paleti marfa europa

Camioane complete si grupaje de marfa ieftin oriunde in Europa

TRANSPORT MARFA EUROPA RUTIER ( FTL sau LTL)

TRANSPORT RUTIER INTERNATIONAL

GRUPAJ RUTIER NATIONAL SI INTERNATIONAL

Specializati in transport rutier de marfuri atat intracomunitar cat si extracomunitar, suntem solutia nevoilor tale logistice.
Cu ajutorul unei echipe  specializate si experimentate oferim solutii de transport  si consultanta de specialitate in expeditii rutiere, aeriene sau navale  pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie internationala.

Prin subcontractantii nostri dispunem de un parc auto de cca. 200 masini, pozitionate pe intreg teritoriul Europei, atat comunitar cat si extracomunitar, precum și in unele tari din Asia.

Subcontractantii nostri sunt alcatuiti din companii prestigioase de transport si case de expeditie din tari precum: Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, etc.

Serviciile noastre de transport TRANSPORT MARFA EUROPA RUTIER ( FTL sau LTL) includ atat transporturi in regim exclusiv, cat si transporturi in regim de grupaj. Deasemenea putem oferi mijloace de transport pentru marfuri speciale: ADR, agabaritic, containere, trailer.

Aceste servicii de transport sunt caracterizate de promptitudine, rapiditate, siguranta, tarife si costuri reduse, informare completa si continua.

Va oferim in siguranta Livrare paleti si grupaj marfa sau transport marfa rutier in Europa .

SERVICII TRANSPORT INTERNATIONAL

 • Camioane complete sau partiale Europa;

 • Linii regulate de distributie marfa paletizata Ungaria si Bulgaria;

 • Transport marfa paletizata in regim de grupaj  international;

 • Solutii logistice  internationale (manipulare, ambalare, depozitare marfa);

 • Asistenta permanenta umana sau software la plasarea comenzilor de transport.

SERVICII ADAUGATE

 • Camioane complete TUR RETUR catre orice destinatie europeana ;

 • Distributie paleti  in regim grupajrealizata cu diferiti parteneri externi;

 • Cel mai bun pret negociat pentru transport marfa international;

 • Asistenta permanenta umana sau software la plasarea comenzilor de transport.

GRUPAJ SI CAMION COMPLET TURCIA

Suntem specializați în transportul mărfurilor din Turcia și ne dorim să vă oferim cele mai bune soluții de transport la un preț accesibil. Oferim servicii de grupaje din Turcia și transport marfa Turcia-România, astfel încât să puteți beneficia de o livrare rapidă și eficientă a mărfurilor dumneavoastră.

De ce să alegeți serviciile noastre de transport din Turcia?

 • Oferim servicii rapide și eficiente de grupaje din Turcia.

 • Asigurăm o livrare sigură și în condiții optime a mărfurilor dumneavoastră.

 • Avem o experiență vastă în transportul mărfurilor din Turcia și suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții de transport paletizat.

 • Colaborăm cu parteneri de încredere și cu experiență în transportul internațional, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune servicii.

Oferim transport paleti din Turcia la prețuri accesibile, astfel încât să puteți beneficia de cele mai bune soluții de transport. Fie că aveți nevoie de transport marfa Turcia-România sau de servicii de grupaje din Turcia, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții de transport. Contactați-ne astăzi și aflați cum vă putem ajuta să vă creșteți afacerea prin serviciile noastre de transport eficiente și la un preț accesibil.

GRUPAJ SI CAMION COMPLET ANGLIA

Bun venit pe site-ul nostru, unde vă putem ajuta să transportați mărfurile din Anglia în România și în alte locații internaționale. Oferim servicii de transport marfa Anglia-România și grupaje Anglia, astfel încât să puteți beneficia de o livrare rapidă și eficientă a mărfurilor dumneavoastră.

Colaborăm cu parteneri de încredere și cu experiență în transportul internațional, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune soluții de transport pentru mărfurile dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să gestionați toate aspectele transportului de marfă din Anglia, inclusiv procesul de vamuire și formalitățile legale necesare.

Oferim servicii de transport marfa Anglia-România și grupaje Anglia pentru o gamă largă de mărfuri, inclusiv produse alimentare, echipamente industriale, materiale de construcție și multe altele. Indiferent de tipul mărfurilor pe care doriți să le transportați, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții de transport.

Pentru transportul mărfurilor paletizate din Anglia, oferim servicii de transport paleti Anglia-România. Putem transporta o gamă largă de mărfuri pe paleti, inclusiv produse alimentare, produse electronice, echipamente medicale și multe altele.

Contactați-ne astăzi și aflați cum vă putem ajuta să vă gestionați transportul din Anglia. Suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții de transport pentru mărfurile dumneavoastră, la cele mai bune prețuri.

Noi suntem o companie de transport cu o vastă experiență în transportul de mărfuri în toată Europa, iar serviciul nostru de transport marfa grupaje este una dintre cele mai populare opțiuni pentru clienții noștri.

Ce înseamnă transportul de marfă grupaj? Aceasta este o soluție de transport care permite mai multor clienți să împartă costurile de transport a mărfurilor lor. Dacă aveți o cantitate mică de marfă, dar nu vreți să plătiți costuri mari pentru un transport exclusiv, transportul de marfă grupaj este o opțiune ideală pentru dumneavoastră.

Cum funcționează serviciul nostru de transport marfa grupaje? În primul rând, vom colecta mărfurile de la locația dumneavoastră. Acestea vor fi transportate la un centru de consolidare, unde vor fi combinate cu alte mărfuri pentru a forma un transport complet. Apoi, transportul va fi trimis la destinația dorită, unde mărfurile dumneavoastră vor fi separate și livrate la adresa finală.

Avem o rețea extinsă de parteneri de transport în Europa, ceea ce ne permite să oferim serviciul nostru de transport marfa grupaje oriunde în Europa. De asemenea, avem un sistem de urmărire a transportului, astfel încât puteți fi sigur că mărfurile dumneavoastră vor fi în siguranță și la timp la destinație.

În concluzie, serviciul nostru de transport marfa grupaje este o opțiune eficientă și rentabilă pentru transportul mărfurilor dumneavoastră în Europa. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a solicita o ofertă personalizată pentru nevoile dumneavoastră de transport. Mulțumim!

bottom of page