top of page
transport cargo aerian asia

TRANSPORT CARGO AERIAN

Transport grupaje cargo aerian

Transport cargo aerian ieftin din Asia

De oriunde de pe glob cu mare viteza catre Romania prin parteneriatele TCE Aero Service. Apartenenta si partaneriatele cu cele mai marei linii aeriene, formalitati vamale in OTP precum si posibilitatea eliberarii din vama si livrarii rapide la usa clientului sunt doar cateva din avantajele noastre.

  • Transport grupaje aeriene catre orice destinatie de pe glob

  • Servicii de reprezentare vamala si consultanta fiscala;

  • Track and Trace permanent al expedierilor dar si a mijlocului de transport;

  • Asistenta permanenta umana sau software la plasarea comenzilor de transport;

  • Sistem de plasare directa comenzi si monitorizare a acestora.

Transport cargo aerian din Asia - ieftin si rapid

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de transport aerian rapid și eficient pentru a aduce mărfuri din Asia în România, suntem soluția ideală. Serviciul nostru de cargo aerian asigură livrarea rapidă și sigură a mărfurilor dumneavoastră de oriunde din Asia către România.

Beneficiind de o vastă rețea de parteneri de transport aerian, oferim cele mai competitive tarife pentru transportul mărfurilor de orice dimensiune și greutate. Avem experiență în transportul de mărfuri din China, Japonia, Coreea de Sud, Singapore și alte țări din Asia.

De asemenea, ne asigurăm că mărfurile sunt preluate și livrate la timp, iar procesul de transport este monitorizat în permanență pentru a asigura o livrare rapidă și sigură.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de cargo aerian din Asia în România și pentru a beneficia de cele mai bune tarife la transportul mărfurilor dumneavoastră.

Serviciul nostru de transport cargo aerian este proiectat pentru a vă oferi o soluție rapidă și sigură pentru expedierea mărfurilor dvs. către destinații naționale și internaționale. Oferim o gamă largă de servicii de transport aerian cargo, inclusiv încărcare, transport, descărcare și manipulare, pentru a vă asigura că mărfurile dvs. ajung la destinație în condiții optime.

Lucrăm cu cele mai mari companii aeriene din lume și avem parteneri de transport de încredere în întreaga lume, ceea ce ne permite să oferim servicii de transport aerian de înaltă calitate pentru mărfuri de orice dimensiune și greutate. De la pachete mici și scule de construcții până la componente aeronautice și vehicule, suntem pregătiți să gestionăm toate tipurile de încărcături.

Pentru a vă asigura că mărfurile dvs. ajung la destinație în condiții optime, oferim ambalare și etichetare profesionale, precum și protecție împotriva șocurilor și vibrațiilor în timpul transportului. De asemenea, oferim asigurare de încărcătură, astfel încât să vă puteți asigura că mărfurile dvs. sunt în siguranță în timpul transportului aerian.

Deoarece transportul cargo aerian este o soluție rapidă și eficientă, ne străduim să oferim timpi de tranzit rapizi și programare flexibilă, astfel încât să puteți planifica cu ușurință livrarea mărfurilor dvs. la destinație. În plus, vă putem oferi actualizări în timp real cu privire la starea transportului și localizarea mărfurilor dvs.

Va asiguram Transport cargo aerian din Asia - ieftin si rapid dar mai ales in siguranta.

Suntem dedicați să oferim servicii de transport cargo aerian fiabile și eficiente, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dvs. și să vă asigurați că mărfurile dvs. ajung la destinație în condiții optime. Contactați-ne astăzi și lăsați-ne să vă ajutăm să gestionați expedierea cargo aerian fără stres sau probleme.

Oferim servicii de transport aerian din China, India și Bangladesh, pentru a ajuta companiile să transporte mărfurile rapid și eficient în întreaga lume. Avem parteneri de transport de încredere în aceste țări și lucrăm cu cele mai mari companii aeriene din lume, astfel încât să putem oferi servicii de transport aerian de înaltă calitate la prețuri competitive.

Datorită poziției geografice strategice a acestor țări, transportul aerian este o opțiune populară pentru exporturile de mărfuri către Europa, America de Nord și Asia de Sud-Est. Oferim servicii de transport aerian pentru o gamă largă de mărfuri, inclusiv electronice, produse alimentare, produse farmaceutice, piese de schimb și multe altele.

Colaborăm cu clienții noștri pentru a identifica cele mai eficiente rute de transport aerian, astfel încât mărfurile lor să ajungă la destinație cât mai repede posibil. De asemenea, oferim servicii de consolidare și de împachetare pentru a reduce costurile de transport aerian.

Pentru mărfurile dvs. din China, India și Bangladesh, oferim servicii de vămuire și de gestionare a documentelor, astfel încât să puteți fi sigur că toate formalitățile vamale sunt îndeplinite în mod corect. De asemenea, vă putem oferi asistență cu privire la gestionarea impozitelor și taxelor vamale.

Suntem dedicați să oferim servicii de transport aerian fiabile și eficiente pentru mărfurile dvs. din China, India și Bangladesh, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dvs. și să vă asigurați că mărfurile dvs. ajung la destinație în condiții optime. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de transport aerian din aceste țări.

Oferim servicii complete de transport aerian și vamal la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, București. Ca parte a serviciilor noastre de transport aerian, oferim soluții de transport personalizate și flexibile pentru mărfuri de toate dimensiunile și greutățile, în funcție de nevoile și preferințele clienților noștri.

Avem parteneriate strânse cu cei mai mari operatori aerieni și de transport din lume, ceea ce ne permite să oferim servicii de transport aerian la nivel global, precum și în toate regiunile și țările din lume. În plus, pentru a asigura o gestionare adecvată și eficientă a mărfurilor, ne asigurăm că avem un personal bine pregătit și experimentat, care este capabil să gestioneze toate tipurile de mărfuri.

Oferim, de asemenea, servicii de vamuire și consultanță vamală pentru clienții noștri, pentru a se asigura că toate formalitățile și reglementările vamale sunt îndeplinite în mod corect și eficient. În plus, suntem familiarizați cu toate procesele și regulamentele vamale locale și internaționale, ceea ce ne permite să oferim servicii de vamuire de înaltă calitate și să asigurăm o livrare rapidă și eficientă a mărfurilor clienților noștri.

Suntem dedicați să oferim servicii de transport aerian și vamal de calitate superioară, la prețuri competitive, în timp util și eficient. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem satisface nevoile și cerințele dvs. specifice.

bottom of page