top of page
transport palet polonia

CARGO POLONIA

TRANSPORT CARGO  COLETE PALETI RAMBURS POLONIA

Distribuție MARFA PALETIZATA POLONIA, transport ROMANIA- POLONIA si POLONIA- ROMANIA la cel mai bun pret din piata cu viteza de curierat .

Transport marfa Polonia Romania - alegeți serviciul nostru rapid și sigur pentru a vă transporta mărfurile de la Polonia la România. Beneficiați de prețuri competitive și de o experiență vastă în transportul internațional de mărfuri. Cu flota noastră modernă și personalul nostru specializat, suntem pregătiți să livrăm marfa dvs. în timp util și în siguranță. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de transport marfă Polonia-România.

paleti polonia romania bulgaria

de la 75 eur/palet POLONIA

TRANSPORT PALETI POLONIA
DISTRIBUTIE MARFA PALETIZATA

Serviciul de livrare marfa paletizata Romania  Polonia asigurat prin retea zilnica de mare viteza  va ofera o solutie optima pentru livrare paleti atat in Polonia cat si in Romania in regim door to door.

Astazi preluam de la tine, de oriunde ai fi in Romania si in 4 zile predam partenerului tau in POLONIA.

Plic , colet sau palet...viteza este aceeasi ( pretul difera putin) 

PROMPTITUDINE,VITEZA si COSTURI REDUSE

 

Linia noastra zilnic este de mare capacitate ceea ce inseamna ca marfa ta nu va fi niciodata in asteptare.

 

 • Livrări în timp record a paleților Polonia in 3-4 zile;

 • Tarife competitive începând cu 56 eur/palet;

 • Livrare la ușa clientului în regim de curierat pentru marfă paletizată;

 • Preluare marfa paletizata in orice oras din POLONIA

 • Transport camioane complete POLONIA,

 • Transport grupaje POLONIA (la peste 5 paleti pe expediere, pretul pe palet este mai avantajos),

 • Linie zilnica transport Romania POLONIA

 • Servicii consultanta logistica POLONIA

 • Asistenta transport marfa POLONIA

 • Plasare comenzi online pentru transport POLONIA

TRANSPORT PALETI COLETE SAU MASINI DEDICATE CATRE SI DIN POLONIA

SOLUTIA NOASTRA DE TRANSPORT POLONIA permite totodata transportul paleti sau  coletelor de dimensiuni mari sau cu greutate mare, colete care nu sunt acceptate de majoritatea retelelor de curierat.

Livrare door to door Romania-POLONIA pentru colete de mari dimensiuni si greutati precum si alte beneficii va stau la dispozitie pentru afacerea  dumneavoastra 

Avantaje Curierat CARGO Polonia

- LIVRARE DOOR TO DOOR

-LIVRARE IN 4 zile DE LA PRELUARE

-TRACK AND TRACE

-COMENZI ONLINE

-LIMITA EXTINSA DE GREUTATE PE COLET/ PIESA

-CEL MAI BUN PRET PENTRU DISTRIBUTIE PALETI POLONIA

SERVICIUL de transport marfa Polonia pus la dispozitie prin retea de subcontractori va ofera o livrare sigura, ieftina atata pe retea regulatat de transport marfa dar si pe retea de grupaje, oferind solutii cost effective excelente.

PRET TRANSPORT PALET ROMANIA POLONIA

PRET DISTRIBUTIE MARFA PALETIZATA POLONIA 

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru transportul mărfurilor din Polonia în România, sunteți în locul potrivit. Echipa noastră oferă cele mai competitive prețuri pentru serviciile de transport de marfă, inclusiv transportul rutier de la Polonia la România. Suntem specializați în transportul de mărfuri paletizate și oferim o gamă largă de soluții de transport pentru nevoile dumneavoastră.

Beneficiind de o rețea extinsă de parteneri în Europa, putem asigura un transport rapid și sigur la cele mai mici prețuri posibile. Indiferent de tipul de marfă pe care doriți să îl transportați, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție de transport pentru nevoile dumneavoastră.

Alegeți serviciile noastre de transport de marfă din Polonia în România și veți beneficia de o experiență de transport profesionistă, eficientă și sigură, la cel mai mic preț disponibil pe piață. Contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată și fără angajament.

CURIERAT RUTIER ROMANIA POLONIA 

Si daca ai un magazin online, vinzi pe EMAG Marketplace, ALLEGRO sau direct din site-ul tau, te poti adresa serviciilor TCE CURIER ECOMMERCE POLONIA pentru o livrare sigura, cu ramburs polonia la un pret foarte bun.

- LIVRARE DOOR TO DOOR

-COLECTARE SI TRANSFER RAPID RAMBURS IN EUR

-LIVRARE IN 4 zile DE LA PRELUARE

-TRACK AND TRACE

-COMENZI ONLINE

-RETUR MARFA CONSOLIDATA 

Niciodata livrarea prin curierat in Polonia nu a fost mai simpla sau mai ieftina .

Atunci cand doresti sa trimiti ocazional un plic sau colet in Romania sau strainatate, vrei sa expediezi din conformatul casei tale si nu ai un contract cu un curier, optiunea de trimitere plicuri sau colete direct din aplicatia noastra, este cea mai facila ssi mai eleganta modalitate. Fara restrictii poti expedia direct din aplicatie catre orice destinatie

plasezi comanda

platesti cu cardul

astepti sa vina curierul

TRIMITE PLICURI IN POLONIA

expediere plicuri Romania POLONIA cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 4.8 eur / plic

Timp de tranzit POLONIA 3-4 zile lucratoare

Serviviul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

TRIMITE COLETE IN POLONIA

expediere colete RomaniaPOLONIA cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 5.2 eur / colet

Serviciul ramburs sau retur marfa valabil

Timp de tranzit POLONIA 3-4 zile lucratoare

Serviviul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

TRIMITE PALETI IN POLONIA

expediere paleti Romania POLONIA cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 54 eur / palet

Timp de tranzit POLONIA 1-2 zile lucratoare

Serviviul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

Bine ați venit pe website-ul nostru, unde vă oferim servicii de transport pentru livrarea paleților între România și Polonia. Suntem specializați în asigurarea unei logistici eficiente și sigure pentru expedierea paletilor între cele două țări.

Avantajele serviciului nostru de transport livrare paleti Romania-Polonia:

 1. Acoperire extinsă: Asigurăm acoperirea completă între România și Polonia, astfel încât paletii dvs. să ajungă la destinație în timp util și în siguranță.

 2. Serviciu rapid: Oferim transport rapid și prompt pentru livrarea paletilor, pentru a vă asigura că trimiterile ajung la destinație cât mai repede posibil.

 3. Siguranță și protecție: Echipa noastră experimentată se asigură că paletii sunt manipulați cu atenție și că sunt protejați adecvat pe parcursul călătoriei.

 4. Flexibilitate: Ne adaptăm nevoilor dvs. și vă oferim opțiuni de transport flexibile, astfel încât să puteți alege varianta cea mai potrivită pentru expedierea paletilor dvs.

 5. Tarife competitive: Oferim tarife competitive și transparente pentru serviciul nostru de transport, astfel încât să beneficiați de o soluție convenabilă din punct de vedere financiar.

 6. Monitorizare constantă: Vă ținem la curent cu stadiul expedierii paletilor dvs. prin monitorizare constantă și comunicare promptă.

 7. Suport tehnic: Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență și suport tehnic pe întreaga durată a transportului.

Alegeți serviciul nostru de transport livrare paleti Romania-Polonia pentru o experiență de expediere eficientă și încredere în livrarea trimiterilor dvs. Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și a beneficia de serviciile noastre profesionale.

Vă oferim servicii de transport pentru livrarea coletelor cu ramburs între România și Polonia. Suntem specializați în asigurarea unei logistici eficiente și sigure pentru expedierea coletelor cu ramburs între cele două țări.

Avantajele serviciului nostru de transport livrare colete cu ramburs Romania-Polonia:

 1. Acoperire extinsă: Asigurăm acoperirea completă între România și Polonia, astfel încât coletele cu ramburs să ajungă la destinație în timp util și în siguranță.

 2. Serviciu rapid: Oferim transport rapid și prompt pentru livrarea coletelor cu ramburs, pentru a vă asigura că trimiterile ajung la destinație cât mai repede posibil.

 3. Livrare cu ramburs: Oferim servicii de livrare cu ramburs, astfel încât destinatarii să poată achita contravaloarea coletelor direct la primirea acestora.

 4. Siguranță și protecție: Echipa noastră experimentată se asigură că coletele cu ramburs sunt manipulate cu atenție și că sunt protejate adecvat pe parcursul călătoriei.

 5. Flexibilitate: Ne adaptăm nevoilor dvs. și vă oferim opțiuni de transport flexibile, astfel încât să puteți alege varianta cea mai potrivită pentru expedierea coletelor cu ramburs.

 6. Tarife competitive: Oferim tarife competitive și transparente pentru serviciul nostru de transport, astfel încât să beneficiați de o soluție convenabilă din punct de vedere financiar.

 7. Monitorizare constantă: Vă ținem la curent cu stadiul expedierii coletelor cu ramburs prin monitorizare constantă și comunicare promptă.

 8. Suport tehnic: Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență și suport tehnic pe întreaga durată a transportului.

Alegeți serviciul nostru de transport livrare colete cu ramburs Romania-Polonia pentru o experiență de expediere eficientă și încredere în livrarea trimiterilor dvs. Contactați-ne astăzi pentru a primi o ofertă personalizată și a beneficia de serviciile noastre profesionale.

bottom of page