top of page

TRANSPORT PALETI EUROPA
LIVRARE MARFA PALETIZATA
GRUPAJ MARFA EUROPA RUTIER

palet iEFTIN europa.png
paleti polonia romania bulgaria

Grupaje de marfa catre orice destinatie europeana

Transport rutier de marfa catre orice oras din Europa

TCE CARGO este produsul nostru standard de transport de marfă şi transport PALETI EUROPA in regim de grupaj pe întreg teritoriul Europei, prin intermediul căruia vă oferim serviciile noastre de top. Astfel, beneficiaţi de plecări zilnice, timpi de tranzit definiţi şi standarde de calitate fixe.

Gama noastră modulară de servicii cuprinde produsul de bază şi serviciile premium suplimentare. Prin intermediul acestora garantăm livrarea la o dată fixă  la destinaţiile dorite, creând astfel un nivel ridicat de încredere şi o planificare sigură pentru clienţii noştri.

Întreaga linie de produse TCE CARGO  poate fi completată cu servicii opţionale precum: aviz de sosire, ramburs, manipulare mărfuri periculoase şi proceduri vamale. 

Experţii noştri în transport vă stau cu plăcere la dispoziţie. 

TRANSPORT PALET INTERNATIONAL

Transport marfa paletizata pe linii directe cu timp de tranzit definit va asigura o solutie optima, sigura si predictibila de transport marfa paletizata catre cele mai importante destinatii din EUROPA.

Serviciul door to door asigura preluare din orice cod postal si livrare in orice cod postal a marfii dvs .

Tarifele nostre,poate nu cele mai mici dar tarife corecte si care pot fi mentinute pe intreaga perioada contractuala va asigura deasemeni un cost clar si transparent de transport.

DISTRIBUTIE PALETI INTERNATIONAL - PALET USOR INTERNATIONAL

cand ai de expediati sau primit paleti de greutate mica pana in 200 kg

DISTRIBUTIE PALETI INTERNATIONAL - EUROPALET  INTERNATIONAL

cand ai de expediati sau primit paleti de greutate paleti pana la  400 kg

TCE - de peste 20 ani solutia ta pentru distributia de marfa paletizata national si international.

Servicii de transport și distribuție de mărfuri paletizate în Europa

Oferim servicii de transport și distribuție de mărfuri paletizate în Europa, adaptate cerințelor fiecărui client în parte. Indiferent dacă aveți nevoie de transportul unui singur palet sau de un întreg camion, suntem aici să vă ajutăm.

Echipa noastră de profesioniști vă garantează o livrare rapidă și sigură a mărfurilor dumneavoastră, în orice punct din Europa. Colaborăm cu parteneri de încredere și avem la dispoziție o flotă de vehicule moderne și dotate cu sisteme GPS, astfel încât să putem urmări mereu în timp real stadiul transportului.

Vă punem la dispoziție diverse opțiuni de transport, de la transportul internațional de grupaje până la transportul dedicat, în funcție de nevoile dumneavoastră. De asemenea, vă oferim servicii de depozitare și manipulare a mărfurilor, astfel încât să vă puteți concentra pe afacerea dumneavoastră.

Beneficiați de cele mai bune prețuri la transportul de mărfuri paletizate în Europa, indiferent de destinație. Contactați-ne acum pentru o cotă de preț și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă extindeți afacerea în Europa.
 

Suntem o companie specializată în transportul mărfurilor prin serviciul de grupaj și paletizare pe teritoriul Europei. Oferim o gamă largă de servicii de transport pentru orice nevoie, de la mărfuri voluminoase sau grele până la cele mai delicate și sensibile.

Serviciul nostru de grupaj Europa este perfect pentru clienții care doresc să trimită cantități mai mici de marfă la costuri reduse. Folosim cel mai eficient sistem de consolidare a încărcăturilor pentru a combina mai multe expedieri într-un singur transport, ceea ce reduce costurile de transport pentru fiecare client.

De asemenea, oferim servicii de transport maritim și aerian pentru expedieri mai mari sau mai rapide, dar și soluții personalizate pentru transportul mărfurilor sensibile, fragile sau periculoase.

În ceea ce privește transportul de mărfuri paletizate, putem gestiona cu ușurință orice cerere, indiferent de dimensiunea sau de greutatea încărcăturii. Folosim cele mai bune echipamente și tehnologii pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor, pentru a ne asigura că acestea ajung la destinație în cele mai bune condiții posibile.

Echipa noastră de profesioniști este pregătită să ofere cele mai bune soluții pentru fiecare client, începând cu procesul de planificare a transportului, urmărirea încărcăturilor pe tot parcursul călătoriei și până la livrarea în siguranță la destinație.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de grupaj Europa, transport marfa Europa, paleti Europa, marfa paletizata Europa și pentru a primi o ofertă personalizată de transport.

bottom of page