top of page

CARGO UNGARIA

Transport marfa paleti si colete grele Ungaria 

TRANSPORT_PALETI_UNGARIA

Distributie marfa paletizata, palet sau colet in Ungaria ieftin si rapid

Astfel asigurăm de 6 ani  livrarea în timp record către Ungaria prin TCE LOGISTIK UNGARIA , atât pe grupaje cât și camioane complete.

Serviciul este valabil si pentru preluare din ungaria si livrare in Romania.

La solicitarea Dvs. optimizăm costurile de transport prin gruparea mai multor volume pe aceeași destinație.

Acoperim în întregime teritoriul tarilor vecine Ungaria si Bulgaria cu un serviciu exceptional de livrare paleti.

PROMPTITUDINE,VITEZĂ și COSTURI REDUSE​

Linii regulate de mare capacitate către:

UNGARIA BUDAPESTA sau orice alta localitate

 • Livrări în timp record a paleților Dvs. către aceste destinații ( 72 ore);

 • Tarife competitive începând cu 85 eur/palet;

 • Transport marfa de dimensiuni atipice;

 • Livrare la ușa clientului în regim de curierat pentru marfă paletizată;

 •  Încasare ramburs și retur documente

 • Transport marfa ADR Ungaria

 • Transport marfa paletizata optimizat catre Budapesat sau Gyor

 • Asiguram retur documente la marfa transportata in Ungaria

 • Livram in orice localitate din Ungaria marfa ta paletizata

 • Asigurare marfa conform conventiei CMR dar si asigurare personalizata a transportului marfa Ungaria

 • Distributie si transport paleti de mare viteza 24 ore Romania Ungaria

TRIMITE_PALET_UNGARIA-removebg-preview (1).png

TRANSPORT COLETE PALETI RAMBURS UNGARIA

transport colete grele si sau colete "albe" din Romania in Ungaria

Suntem aici să îți oferim servicii de transport de paleti și marfă paletizată în Ungaria, cu argumente solide pentru a alege colaborarea cu noi. Descoperă de ce suntem alegerea potrivită pentru nevoile tale de transport în Ungaria.

 1. Transport ieftin paleti Ungaria: Suntem conștienți de importanța costurilor reduse în afacerile tale. De aceea, oferim servicii de transport de paleti în Ungaria la tarife competitive. Te asigurăm că vei obține cel mai bun raport calitate-preț pentru serviciile noastre.

 2. Transport rapid paleti Ungaria: Timpul este esențial în afacerile tale, iar noi înțelegem acest aspect. Echipa noastră se angajează să livreze paletii în Ungaria în cel mai scurt timp posibil. Avem rute optimizate și parteneri logistici de încredere, astfel încât să poți beneficia de un transport rapid și eficient.

 3. Livrare ieftină paleti Ungaria: Oferim soluții de livrare paleti în Ungaria la tarife avantajoase. Indiferent de destinația ta în Ungaria, vei beneficia de servicii de livrare la costuri competitive, care să se încadreze în bugetul afacerii tale.

 4. Transport ieftin marfă paletizată Ungaria: Avem experiență în transportul eficient al mărfurilor paletizate în Ungaria. Asigurăm manipularea și transportul sigure al mărfii tale la tarife accesibile. Cu noi, poți beneficia de un transport ieftin al mărfurilor paletizate în Ungaria.

 5. Livrare rapidă paleti Ungaria: Indiferent de mărimea și greutatea paletilor, ne angajăm să livrăm în timp util în Ungaria. Avem logistica și resursele necesare pentru a asigura o livrare rapidă și eficientă a paletilor la destinație.

 6. Colete grele Ungaria: Suntem pregătiți să gestionăm coletele grele în transportul către Ungaria. Avem echipament adecvat și personal specializat pentru manipularea și livrarea în siguranță a coletelor grele.

Alege serviciile noastre de transport de paleti și marfă paletizată în Ungaria pentru a beneficia de transport ieftin, rapid și eficient. Suntem partenerul de încredere pe care te poți baza pentru toate nevoile tale logistice în Ungaria.

Avantaje Curierat CARGO UNGARIA

- FARA limita de greutate pe piesa sau colet

-FARA limita de dimensiune pe piesa sau colet

-FARA taxare zone exterioare sau kilometri aditionali

-colectare ramburs

-track and trace

-plasare comenzi online Ungaria

-customer service dedicat Ungaria

TARIF PALETI UNGARIA

Trimite catre Ungaria sau din Ungaria catre Romania, marfa paletizata la cel mai bun pret 
si maxim de viteza

Serviciul livrare paleti si colete grele Ungaria este realizat pe liniile de curierat zilnic ale companieie noastre, linii care permit livrarea in viteza a marfii dvs direct la adresa destinatarului.
Astfel va oferim un serviciu de livrare marfa paletizata Ungaria, rapid, eficient si ieftin acre va permite sa livrati in Ungaria prin noi tot ceea ce toate celelalte comanii de curierat va refuza.

PALET EXPRESS UNGARIA

livrare in 48 ore 

110 eur/ palet

PALET STANDARD UNGARIA

livrare in 3-6 zile 

88 eur/ palet

PALET EXPRESS  IMPORT UNGARIA

livrare in 48 ore 

130 eur/ palet

PALET STANDARD  IMPORT UNGARIA

livrare in 3-6 zile 

95 eur/ palet

TRIMITE PLICURI IN UNGARIA

expediere plicuri Romania UNGARIA cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 3.8 eur / plic

Timp de tranzit UNGARIA 1-2 zile lucratoare

Serviviul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

TRIMITE COLETE IN UNGARIA

expediere colete Romania UNGARIA cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 3.8 eur / colet

Serviciul ramburs sau retur marfa valabil

Timp de tranzit UNGARIA 1-2 zile lucratoare

Serviviul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

TRIMITE PALETI IN UNGARIA

expediere paleti Romania UNGARIA cu preluare de la adresa clientului si livrare la adresa destinatarului sau livrare din sediu partener.

Tarife incepand cu 85 eur / palet

Timp de tranzit UNGARIA 1-2 zile lucratoare

Serviviul valabil atat pe baza de contract cat si pentru trimiteri ocazionale fara contract

Oferim servicii de transport de paleti și marfă paletizată în Ungaria, adaptate nevoilor tale. Suntem specializați în transportul eficient și sigur al paletilor în întreaga țară.

Echipa noastră de profesioniști are experiență în transportul paletilor în Ungaria și asigură distribuția rapidă și eficientă a acestora. Indiferent de destinația ta în Ungaria, suntem pregătiți să livrăm paletii în cel mai scurt timp posibil.

Oferim servicii complete de transport paleti în Ungaria, inclusiv distribuție paleti, livrare paleti și transport marfă paletizată. Indiferent de dimensiunea sau greutatea mărfii tale, suntem echipa potrivită pentru a asigura transportul în condiții de siguranță și promptitudine.

Avem experiență în gestionarea mărfurilor grele și a coletelor voluminoase în Ungaria. Ne asigurăm că acestea sunt manipulate cu grijă și livrate în siguranță la destinație.

Contactează-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre de transport paleti Ungaria, distribuție paleti Ungaria, livrare paleti Ungaria, transport marfă paletizată Ungaria, livrare paleti Ungaria, marfă grea Ungaria și colete grele Ungaria. Suntem partenerul de încredere pe care te poți baza pentru toate nevoile tale de transport și distribuție în Ungaria.

Transport colete Ungaria| Transport paleti Ungaria| Distributie marfa paletizata Ungaria| Livrari colete Ungaria | Livrari paleti Ungaria | Trimite marfa Ungaria | Preluare marfa Ungaria | Cum trimit paleti in Ungaria | Cum aduc paleti din Ungaria | Curierat Ungaria | Cargo Ungaria.

Suntem o companie specializată în transportul de paleti și marfă paletizată în Ungaria, oferind servicii de transport ieftin și rapid oriunde în țară prin intermediul rețelei noastre extinse. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă livrați produsele cu ușurință și eficiență.

Argumentele noastre sunt următoarele:

 1. Transport ieftin paleti Ungaria: Oferim tarife competitive pentru transportul de paleti în Ungaria, astfel încât să puteți economisi bani și să vă creșteți profitul.

 2. Transport rapid paleti Ungaria: Ne asigurăm că livrăm paletii la destinație în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți îndeplini cerințele clienților dvs. și să vă mențineți afacerea pe drumul cel bun.

 3. Livrare ieftina paleti Ungaria: Oferim opțiuni de livrare flexibile, inclusiv livrare standard sau livrare urgentă, astfel încât să puteți alege opțiunea care vi se potrivește cel mai bine.

 4. Transport ieftin marfa paletizata Ungaria: Oferim servicii de transport ieftin și sigur pentru marfă paletizată în Ungaria, astfel încât să puteți fi sigur că produsele dvs. ajung în siguranță la destinație.

 5. Livrare rapida paleti Ungaria: Ne angajăm să livrăm paletii cât mai rapid posibil, astfel încât să puteți obține produsele dvs. la clienți în cel mai scurt timp posibil.

 6. Colete grele Ungaria: Suntem specializați în transportul de colete grele și voluminoase în Ungaria, astfel încât să puteți fi sigur că marfa dvs. este în mâini bune.

Noi suntem aici să vă ajutăm să vă creșteți afacerea, prin intermediul serviciilor noastre profesionale de transport de paleti și marfă paletizată în Ungaria. Contactați-ne pentru mai multe informații.

bottom of page